Jídelní lístek

20250428

Tento týden

Pondělí 21. 4.

  • VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

Úterý 22. 4.

  • Svačina:Kaiserka, vaječná pomazánka s taveným sýrem (A 1,3,7,11)
  • Polévka:Špenátová (A 1,7)
  • Oběd 1:Pečené rybí kousky se zeleninou, brambor (A 4,7,12)
  • Oběd 2:Masové tortelliny se sýrovou omáčkou (A 1,7)
  • Dezert:salát z čínského zelí s kukuřicí (A 12)
  • Nápoj:džus

Středa 23. 4.

  • Svačina:Mléko, čoko kuličky (A 7)
  • Polévka:Z červené čočky (A 1,7)
  • Oběd 1:Krůtí medailonky s omáčkou z pečených paprik, těstoviny (A 1,7)
  • Oběd 2:Čevabčiči, brambor (A 1,3,7,12)
  • Dezert:šlehaný tvaroh s pudinkem (A 7)
  • Nápoj:džus

Čtvrtek 24. 4.

  • Svačina:Obložená houska (A 1,3,6,7)
  • Polévka:Drožďová (A 1,3,7)
  • Oběd 1:Přírodní vepřový plátek, rýže (A1)
  • Oběd 2:Fazolový hrnec, chléb (A 1,6,7)
  • Dezert:čerstvá zelenina
  • Nápoj:mléko, čaj (A 7)

Pátek 25. 4.

  • Svačina:Chléb, rybičková pomazánka (A 1,3,4,7)
  • Polévka:Krupicová s vejcem (A 1,3,9)
  • Oběd 1:Hovězí tokáň, bramborový knedlík (A 1)
  • Oběd 2:Těstoviny s povidlovým přelivem (A 1,7)
  • Dezert:ovoce
  • Nápoj:džus

Příští týden

Pondělí 28. 4.

  • Svačina:Kaiserka, hermelínová pomazánka (A 1,3,7,11)
  • Polévka:Pórková s vejci (A 1,3,7)
  • Oběd 1:Pečené BBQ kuřecí stehno, rýže (A 1)
  • Oběd 2:Jogurtové nočky s jahodovou merendou a tvarohem (A 1,7)
  • Dezert:ovoce
  • Nápoj:mléko, čaj (A 7)

Úterý 29. 4.

  • Svačina:Moučník, kakao (A 1,3,7)
  • Polévka:Krkonošská cibulačka (A 9,12)
  • Oběd 1:Hrachová kaše, uzená pečeně, okurka (A 1,7)
  • Oběd 2:Vepřové nudličky v jogurtu, šťouchané brambory (A 1,7,12)
  • Dezert:čerstvá zelenina
  • Nápoj:džus

Středa 30. 4.

  • Svačina:Chléb, pomazánka z drůbežího masa (A 1,3,7,10)
  • Polévka:Hovězí s rýží (A 9)
  • Oběd 1:Klopsy v rajské omáčce, těstoviny (A 1,3,6,7,9)
  • Oběd 2:Rybí filé po Řecku, brambor (A 4,7,12)
  • Dezert:jogurt (A 7)
  • Nápoj:čaj

Čtvrtek 1. 5.

  • STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 2. 5.

  • ŘEDITELSKÉ VOLNO

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy (podzemnice olejná)
  6. Sójové boby (sója)
  7. Mléko
  8. Ořechy, madle, pistácie
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob
  14. Měkkýši